PH sfeerbeeld

Een E-commerce voor Pizza Hut dat tegen een stootje kan.

Online betalingen en online tracking zijn key features van deze marktleider in online pizza leveringen. Onze vrienden van PHPro hielpen hen met het redesign van de website en focusten daarbij op gebruiksgemak en conversie-optimalisatie.

Iets meer over Pizza Hut zelf

Pizza Hut maakt deel uit van Top Brands. Top Brands is een onafhankelijke Belgische restaurant groep. Het heeft twee bekende merken in Frankrijk en België: Pizza Hut en PAUL. In 2017 werd ook Wasbar overgenomen, een uniek en trendy restaurant concept. Top Brands heeft momenteel 230 winkels met 3.500 medewerkers.

Tijd voor 'retouche'

Zij merkten dat de huidige website van Pizza Hut niet bestand was tegen piekmomenten. Dat leidde tot heel wat vertragingen op de E-commerce en uitte zich in minder bestellingen.

Het was een zeer uitdagend project met een strakke deadline, maar we zijn erin geslaagd om alle functies te voorzien binnen de deadline.

We vertellen er graag meer over :

Tailr schoot in actie icoon

Tailr schoot in actie

We voerden een audit uit met focus op de applicatie-architectuur, server-infrastructuur, kwaliteit van de codesnelheid en veiligheid. Daarnaast bekeken we de onderhoudbaarheid en schaalbaarheid.

Twee belangrijke features die Tailr toevoegde zijn online betalingen (met behulp van Adyen) en online delivery tracking.

Verder is er een volledige redesign van de website doorgevoerd met focus op conversie optimalisatie, en mobile UX.

Digitale toppings icoon

Digitale toppings

Naast een nieuwe look and feel en een nieuwe mobiele ervaring, voegden we ondertussen al aardig wat functionaliteiten toe. Inloggen met Facebook of Google en terugkerende bezoekers kunnen met één klik hun laatste bestelling opnieuw bestellen.

Naast een vereenvoudigde sales funnel (van 5 stappen naar 3), kunnen bezoekers in hun account hun bestelgeschiedenis opvolgen, eenvoudig Re-orderen en zelfs hun favoriete pizza's markeren.

Ben je benieuwd?

Bestel jouw pizza!
Tailr icoon

Like what you see?

Let's get in touch

Andere interessante cases

Let's talk

Ben je helemaal overtuigd of heb je toch nog vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Pijl naar beneden icon