Een gebruiksvriendelijk portaal voor Wandelsport Vlaanderen - Tailr

Samen uit, samen thuis

Een makkelijk te beheren en gebruiksvriendelijk clubportaal voor Wandelsport Vlaanderen.

Over Wandelsport Vlaanderen

Wandelsport Vlaanderen is een sportfederatie die de wandelsport in Vlaanderen promoot, faciliteert en uitbouwt. Wandelsport Vlaanderen vzw verenigt als erkende sportfederatie 325 Vlaamse wandelclubs en ruim 62.000 aangesloten leden. Onze wandelclubs staan jaarlijks garant voor zo'n 1400 wandelorganisaties, goed voor 1.500.000 deelnames. Wandelsport Vlaanderen is ontstaan uit de fusie van Aktivia, Vrije Vlaamse Recreatiesporten en Vlaamse Wandelfederatie. Deze hadden elk hun eigen administratietool en moesten gecentraliseerd worden. Geen standaard klusje en dus op maat van Tailr. 

Tailr suited up

Tailr hielp Wandelsport Vlaanderen verder bij de migratie van verschillende databases om te eindigen in één centrale toepassing. Belangrijke omschrijvingen waren gebruiksvriendelijkheid, applicatief en makkelijk in beheer. Lees meer en ontdek hoe we dat deden.

Eén handig clubportaal icoon

Eén handig clubportaal

Naast de centralisatie van alle data en informatie wenste Wandelsport Vlaanderen een clubportaal te lanceren. In dit portaal zou de organisatie alsook de leden de abonnementen beheren, kunnen wedstrijduitslagen geraadpleegd worden, en is het mogelijk allerlei gegevens en rapporten van tochten te genereren en te exporteren.  

Custom extraatjes icoon

Custom extraatjes

Tailr ontwikkelde enkele features die processen versnellen en vereenvoudigen voor medewerkers. Zo zorgden we ervoor dat, met de juiste toegang, data kan worden uitgewisseld met externe websites, grote exporten en statistieken in een wachtrij worden gezet en je merchandise kan bestellen. 

De deur van het portaal zal je niet kunnen openen.

Maar neem zeker een kijkje op de website van Wandelsport Vlaanderen zelf.

Wandel in Vlaanderen
Tailr icoon

Like what you see?

Let's get in touch

Andere interessante cases

Let's talk

Ben je helemaal overtuigd of heb je toch nog vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Pijl naar beneden icon